Kućni sajam OPG-ova “Jeden grunt” - poziv

Poljoprivredni proizvođači područja LAG-a Mura-Drava i ove  godine nastavljaju s tradicijom promocije svojih proizvoda i prodaje na kućnom  pragu. 

Marljivi i kreativni OPG-ovci odlučili su organizirati, sada već  tradicionalni, treći po redu kućni sajam OPG-ova “Jeden grunt”.

To je manifestacija na kojoj, na jednom mjestu (gruntu) možete vidjeti  tradicionalne običaje, okusiti i kupiti vrhunske proizvode domaćih OPG-ova kao  što su bučino ulje, prirodni sok od jabuke, domaći med, kozji sir, proizvode od  aronije, domaći kruh, a ujedno u sklopu sajma možete isprobati i naučiti na koje  sve načine se mogu svi ti kvalitetni domaći proizvodi koristiti.

Manifestacija će se održati u subotu, 6. travnja u Oporovcu, na  imanju obitelji Zadravec (Oporovec 138), od 10 do 18  sati.

Za najmlađe tu će biti jedinstvena igraonica pod nazivom „Pomazi meee“ na  kojoj će se djeca moći igrati s kozama i kozlićima, a za one nešto starije na  sajmu će sudjelovati i Lepi dečki Brewery sa svojim odličnim međimurskim  pivama.

Proizvođači koji sudjeluju na manifestaciji su: HOLERA d.o.o., OPG Hunjadi  Dean, OPG Dominić, Udruga Nektar, OPG Mustač i domaćin, OPG Jasminka  Zadravec.