Poziv na poljoprivrednu konferenciju - Upravljanje znanjem u poljoprivredi

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA organizira četvrtu poljoprivrednu konferenciju pod nazivom „Upravljanje znanjem u poljoprivredi“. 
 
Konferencija će se održati 28. 2. 2019.  godine s početkom u 9.30 sati u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22 B, Čakovec (kompleks bivše vojarne).
 
Poljoprivrednim proizvođačima s područja sjevera Hrvatske otežano je usvajanje novih znanja i vještina koje su im neophodne da postojeću poljoprivrednu proizvodnju unaprijede koristeći visoke tehnologije, nove  pristupe i inovativna rješenja. Upravo zbog toga, ove godine planiramo poljoprivrednu konferenciju tematski orijentirati pametnoj poljoprivredi, novim rješenjima i praktičnim inovacijama koji se temelje na primjeni visokih tehnologija. Nastavno na navedeno, podtema ovogodišnje konferencije biti će Nova rješenja - pametna  poljoprivreda“.
Temeljni ciljevi  konferencije
  • prijenos  i primjena znanstvenih istraživanja u poljoprivrednoj  proizvodnji
  • prijenos  primjera dobrih praksi u poljoprivredno – prehrambenom sektoru iz ostalih zemalja članica Europske unije
  • podrška  poljoprivredno – prehrambenom sektoru kroz poboljšanu suradnju sa županijskim institucijama i službama
  • podrška  promociji lokalno proizvedene hrane.
 
Sudjelovanje na konferenciji je BESPLATNO, ali zbog ograničenog broja mjesta neophodno je prijaviti sudjelovanje putem on-line obrasca najkasnije do 26. 2. 2019.  godine.


Javna ustanova za razvoj Međimurske županije  REDEA
Bana Josipa Jelačića 22
40000 Čakovec
Tel: 040 395 560
E-mail:  redea@redea.hr

www.redea.hr