U Goričanu manifestacija „Jeden grunt“

Poljoprivredni proizvođači područja LAG-a Mura-Drava i ove godine nastavljaju s tradicijom promocije svojih proizvoda i prodaje na kućnom pragu. Poznata manifestacija „Jeden grunt“, za kraj ljeta, predstaviti će se ovaj put u Goričanu. Domaćin manifestacije koja će se održati 31. kolovoza 2019. godine od 10.00 do 18.00 sati je poljoprivredno gospodarstvo mladog bračnog para iz Goričana, Holera d.o.o., čije je sjedište na adresi Trnavska ulica 30.

To je manifestacija u kojoj se na jednom mjestu (gruntu) mogu vidjeti tradicionalni običaji, okusiti i kupiti vrhunski proizvodi domaćih OPG-ova kao što su bučino ulje, prirodni sok od jabuke, domaći med, kozji sir, proizvodi od aronije, domaći kruh, a ujedno u sklopu sajma mogu se isprobati i naučiti na koje se sve načine ti kvalitetni domaći proizvodi mogu upotrijebiti.

Osim bogate ponude jela (krpice sa zeljem, domaća juha od butternut tikve te neizbježnu međimursku gibanicu s tikvama i makom…), za osvježenje će se pobrinuti poznati Lepi Dečki Brewery sa svojim odličnim međimurskim pivama.

Svakako navratite i podržite lokalne proizvođače u nastojanjima da svojim kvalitetnim proizvodima zauzmu svoje mjesto pod suncem!