Završile prijave za popisivače i kontrolore u Goričanu

Javnim pozivom Županijskog popisnog povjerenstva Međimurske županije pozvani su zainteresirani kandidati da se prijave za posao popisivača i kontrolora u provođenju Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u RH 2011. godine za područje Međimurske županije.

Kriteriji za popisivače bili su punoljetnost i najmanje završena srednja škola, te zadovoljen kriterij čitljivosti rukopisa optičkim čitanjem, dok su kriteriji za kontrolore bili punoljetnost, najmanje završena srednja škola, iskustvo u popisima stanovnika ili velikim statističkim akcijama, te iskustvo na prošlim popisima.

 

U popisnom centru Goričan prijave za navedene poslove primale su se u petak 18.02.2011. u 9,00 sati, subotu 19.02.2011. u 9,00 sati i u ponedjeljak 21.02.2011. u 9,00 sati kada su kandidati pristupili popunjavanju Upitnika (obrazac P-10). Kandidati koji zadovolje kriterije prijave i odabira pozvat će se na predavanja na kojima će biti upoznati sa Metodologijom i organizacijom Popisa 2011. godine, nakon čega će uslijediti završno testiranje. Voditelj popisnog centra Goričan, Natalija Bašnec prikupila je podatke o kandidatima i sa njima prošla popunjavanje Upitnika, te preuzela svu traženu dokumentaciju koja je predana Državnom zavodu za statistiku u Međimurskoj županiji. U popisnom centru Goričan za posao popisivača i kontrolora prijavilo se 34 kandidata.