Gospodarski forum 2022.

Općina Goričan u suradnji sa Gradom Prelogom, poziva Vas na susret gospodarstvenika s područja Preloga i Goričana, pod nazivom „Gospodarski forum Grada Preloga 2022.“.

Gospodarski forum Grada Preloga 2022. održat će se 25. studenog 2022. godine (petak) u Hotelu Panorama – DG Sport u Prelogu.

Općina Goričan poziva sve gospodarstvenike s područja Općine Goričan da budu dio Gospodarskog foruma

Ovogodišnji Gospodarski forum Grada Preloga sastoji se od dva dijela. U prvom dijelu održat će se nekoliko zanimljivih predavanja i radionica, u suradnji Grada Preloga i partnera. U večernjem dijelu održat će se završna svečanost, uz obraćanje uzvanika te tematsku panel diskusiju. Nakon završne svečanosti slijedi i tradicionalno druženje svih poduzetnika s područja Grada Preloga.
Pozivamo Vas da budete dio Gospodarskog foruma i ove godine. Uz sudjelovanje, pozivamo Vas da postavite svoje reklamne panoe u prostoru Hotela Panorama –DG Sport. 

Reklamne panoe možete dostaviti do četvrtka, 24. studenog u prostorije Grada Preloga, na adresi Glavna 35, 40323 Prelog ili direktno u prostor DG Sporta. Sve informacije možete dobiti mailom: Miroslav Hržić, grad-financije@prelog.hr ili Željko Sokač, info@prelog.hr ili na brojeve telefona 040638694 ili 0995284761.

Program donosimo u nastavku: