MALIŠANI SE VRATILI U NOVI DJEČJI VRTIĆ U GORIČANU

Mališani dječjeg vrtića Ružica u Goričanu prije svečanog otvorenja renoviranog vrtića, za svoje roditelje, djede i bake izveli su božićnu priredbu.
Kako je u Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova 14.11.2014. godine potpisan ugovor o dodjeli općini Goričan 350.000,00 kuna za renoviranje dječjeg vrtića, projekt koji se financirao iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice za 2014. godinu, projekt potpune rekonstrukcije objekta vrtića započeo je u listopadu i obavljena je samo prva faza najnužnijih radova, a koje je bila općina spremna financirati iz vlastitih sredstava. Dobivanjem 350.000,00 kuna nastavljeni su radovi, koji su obuhvatili temeljito obnavljanje električnih i vodovodnih instalacija, sanitarne opreme, grijanja, novog krovišta, stolarije i termo fasade. U potpunosti renovirani dječji vrtić, uz državnih 350.000,00 kuna, općina je uložila još dodatnih 220.000,00 kuna uvećanih za pdv.
Na veliku radost i zadovoljstvo mališana koji su nestrpljivo čekali povratak u svoj „novi“ stari vrtić, radovi su se priveli kraju i maleni su ponovo u svom lijepom vrtiću.

 

 

Fotogalerija: