Općina Goričan sufinancirala školarcima edukativno ljetovanje u Dramalj

Načelnik općine Goričan Emanuel Sinković donio je Odluku o sufinanciranju programa sportsko-edukativnog ljetovanja djece iz Goričana u terminu 08.08.-13.08.2023. godine u Hostelu Čakovec u Dramlju, mjestu u neposrednoj blizini Crikvenice. 

Učenici Osnovne škole Goričan koji su se prijavili na program ljetovanja vrijeme su provodili na edukativnim i zabavnim radionicama, školama spašavanja utopljenika iz vode, prolazili školu plivanja i školu sportova na vodi uz neprekidnu pratnju i budno oko iskusnih kineziologa, profesora i trenera sa uključenim prijevozom, smještajem i kompletnim obrocima.

Ljetovanje je osmišljeno kako bi se djeca kroz sportsko edukativni program ljetovanja socijalizirala, osamostalila, stekla nova iskustva, prijateljstva, vještine i znanja, a sve uz nadzor kompetentnih suradnika i trenera sportsko edukativnog kampa. 

Ugovor o financiranju potpisali su načelnik Općine Goričan Emanuel Sinković i Tomislav Horvat ispred putničke agencije Vitae travel j.d.o.o. iz Nedelišća.Vrijednost Ugovora je 5.750,00 eura.

Iznimno mi je drago što smo uspjeli osigurati sredstva za edukativno ljetovanje djece i rasteretiti roditelje sa udjelom financiranja, a osobno sam se uvjerio da su djeca uživala u ljetovanju uz pregršt nezaboravnih uspomena i prijateljstava - istaknuo je načelnik Emanuel Sinković.