Podijeljene naknade za novorođenčad u iznosu od 4.000 kn po djetetu

U susret predstojećim božićno novogodišnjim blagdanima, na samo Nikolinje, u Multimedijalnoj dvorani Općine Goričan u ponedjeljak, 6. prosinca održan je ovogodišnji prijem novorođene djece s područja Općine Goričan.  

Općina Goričan je umjesto dosadašnjih 2.000 kn, izdvojila 4.000 kuna po djetetu, pa je tako za 11 novorođenčadi iz proračuna Općine izdvojeno 44.000 kuna

Ispred Općine Goričan, domaćini prijema bili su načelnik Emanuel Sinković i Marta Markač, dopredsjednica Općinskog vijeća. 

Tom prilikom načelnik Emanuel Sinković uputio je čestitku roditeljima, te im zaželio mnogo zdravlja i zajedničkih trenutaka u odgoju i odrastanju. Također, svima je čestitao nadolazeće blagdane i zaželio im uspješnu 2022. godinu. 

Djeca su najveće bogatstvo, te će Općina Goričan praksu financijske pomoći  te organiziranja i održavanja prijema, s ciljem stvaranja bližeg i kvalitetnijeg odnosa s mladim obiteljima nastavljati i sljedećih godina uz citat:

“Tri stvari su nam ostale od raja: zvijezde u noći, cvijeće po danu i dječje oči“, Dante Alighieri.

Svim obiteljima želimo puno sreće, zdravlja i obiteljskog sklada, a vama, dragi naši novi, maleni sumještani, sretno i bezbrižno djetinjstvo.