Redovna izvještajna godišnja skupština SRU „Prijatelji“

Najaktivnija udruga općine Goričan održala je svoju redovnu izvještajnu godišnju skupštinu uz prisustvo pedesetak svojih članova i uzvanika.
Skupština je prošla u svečanom tonu s obzirom na uspjehe u prošloj godini te usklađenju sa novim zakonom o udrugama.
U izvješču predsjednika udruge „Prijatelji“, g. Zvonimira Lepoglavca vidljiv je ponos „Prijatelja“ na postignute rezultate u 2014. godini. Za Valentinovo organiziran je izlet za članove i njihove supruge u naše prelijepo gornje Međimurje, obilježili su i Dan žena, sudjelovali u akciji čiščenja općine povodom Dana planete Zemlje.
Zamijenjen je pokrov na „Domu Prijatelja“, objektu na koji je ponosan cijeli Goričan. Udruga je sudjelovala na mnogobrojnim turnirima, a vrlo uspješno organizirala je i svoj malonogometni turnir „Damir Kranjčec – Sixi“, dvadeset drugi po redu.
Predsjednik Lepoglavec s ponosom je istaknuo 2. Kestenijadu organiziranu za dječji vrtić „Ružica“ uz svesrdnu pomoć općine Goričan.
U novoj 2015. godini „Prijatelji“ nastavljaju tradiciju staru dvadesetak i više godina druženja: Nedjeljom uz nogomet točno u 10 sati. Posebni naglasak za predstojeću godinu stavljen je na izlet u Baranju, tradicionalnu Uskrsnu zabavu „Noć Prijatelja“, turnir „Vulica“ i drugu izložbu Poljoprivrednih proizvođača općine Goričan koja se održava u sklopu 3. Gorčkog starinskog kolinja. Prijatelji nisu zaboravili svoje vjerne pratitelje u organiziranju svojih programa, prije svega općinu Goričan te medijske pokrovitelje Studio „M“ i Međimurski internet portal.
Nakon službenog dijela skupštine, uslijedila je zakuska i druženje do „doslovce“ ranih jutarnjih sati.

 

 

Galerija slika: