Sjajne mažoretkinje Goričana na prijemu kod načelnika

Načelnik Općine Goričan Emanuel Sinković priredio je prijem za Mažoretkinje Goričan, predvođene Klaudijom Baksa i Bernardom Barač povodom iznimnog uspjeha mažoretkinja Goričan na Europskom prvenstvu u Poreču.

Čestitao im je na uspjesima, a posebno na kontinuitetu koji udruga održava. Najavio da će Općina i dalje podupirati udrugu u radu i u djelovanju. Načelnik je istaknuo kako je veliki broj djevojčica i djevojaka u mažoretkinjama koje njeguju vlastitu vještinu u tom plesu, disciplinu, ustrajnost i da  bi nam bilo svima drago da tako ostane još dugo vremena. Naglasio im je da su one postale zaštitni znak i da ujedno na izniman način promoviraju Općinu Goričan, i to ne samo u Međimurju, nego i u Hrvatskoj i svijetu.  Zaželio im je sreću u budućem radu kao i na narednim natjecanjima koja dolaze te pozvao sve roditelje da uključe i upišu svoju djecu u ovu prekrasnu udrugu, ovaj prekrasan sport.


Mažoretkinje Goričan kao dio Hrvatske reprezentacije natjecale su se na Europskom mažoret prvenstvu u Poreču i u konkurenciji najboljih mažoret reprezentacija Europe svojim su odličnim izvedbama osvojile europsko srebro i broncu. Grupa mlađih juniorki osvojila je drugo mjesto u kategoriji grupe s rekvizitima, a solistica Marija Blažek osvojila je treće mjesto u juniorskoj konkurenciji sola s rekvizitima. Čestitamo!


use Cache;