Sufinanciranje nabave školskog pribora za sve školarce

Obavještavamo roditelje da će Općina Goričan i ove godine sufinancirati troškove kupnje radnih bilježnica i ostalog školskog pribora. Načelnik Općine Goričan Emanuel Sinković donio je Odluku o isplati jednokratnih novčanih pomoći za nabavu radnih bilježnica i školskog pribora za školsku godinu 2023./2024.

Pravo na sufinanciranje nabave radnih bilježnica i ostalog školskog pribora imaju svi učenici osnovne škole u iznosu od 40,00 € po učeniku te učenici srednjih škola u iznosu od 40,00 € po učeniku, a koji imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Goričan.

Za ostvarivanje prava na sufinanciranje potrebno je:

  • prvih dana škole učenici OŠ Goričan će u školi dobiti zahtjev za sufinanciranje troškova nabave radnih bilježnica i ostalog školskog pribora te će roditelji popunjeni obrazac dostaviti natrag u OŠ Goričan. 
  • Za učenike srednjih škola, osim popunjenog obrasca priloženog ovoj obavijesti, potrebno je dostaviti i Potvrdu o pohađanju srednje škole. Roditelji obrasce dostavljaju u prostorije Općine Goričan, a obrazac se nalazi niže u prilogu.

Pozivaju se roditelji da podnesu zahtjeve zaključno do 29. rujna 2023. godine.

Sve ostale informacije mogu se dobiti u prostorijama Općine Goričan, svakog radnog dana u vremenu od 7.00 do 15.00 sati.


Zahtjev_osnovna škola.docx

zahtjev za sufinanciranje radnih bilježnica - srednja škola.docx

Odluka - nabava pribora.pdf