Uređenje centralnog parka uz pomoć Dječjeg vrtića

Općina Goričan u suradnji sa Knjižnicom i čitaonicom Goričan  te  Dječjim vrtićom „Ružica“,   posljednje ljetne zrake sunca iskoristila je kako bi općinski park zavila u jesensko ruho.

Dva uzastopna dana,  12. i 13. rujna dječica iz Dječjeg vrtića „Ružica“ posjetila su Općinu Goričan kako bi svojom kreativnošću, maštom i razigranošću pomogla pri uređenju centralnog parka.

Dok je starija grupa „Vjeverice“  bila okupirana uređenjem, mlađa je slušala priču „Juha od bundeve“. Nakon posjete knjižnice mlađa grupa znatiželjno je koračala prema parku kako bi vidjela maskotu centralnog parka „Jesenka debeljka“  kojeg su izradili njihovi stariji prijatelji. 

 Odličnu suradnju Općine Goričan i Dječjeg vrtića „Ružica“ potvrđuje i općinski načelnik Mario Moharić koji je priliku iskoristio kako bi istaknuo da podržavanjem suradničkog ozračja u vrtiću kreiramo uvjete za postizanje više razine zajedničke odgovornosti za djecu, prostor i cjelokupan odgojno – obrazovni proces.

U uređenju je sudjelovao  i predsjednik USR „Prijatelji“ gospodin Zvonimir Lepoglavec svojom donacijom jesenskih plodova.